C'est la vie

I’m not that kind of Paris blogger

 

 

När jag var i Sverige köpte jag den här julstjärnan på Åhléns. Den gör sig bra här i lägenheten. Jag försöker fixa det så mysigt som möjligt här hemma, även om jag just nu är otroligt trött på mitt hem. Jag är trött på att det är så fuktigt så det tar två dygn för min duschhandduk att torka och jag är trött på sopbilen som väcker mig varje morgon. Mest av allt är jag trött på möglet i badrummet och att det är så dåligt isolerat att jag alltid fryser. Ja ni. Såhär är det i det verkliga Paris. När man inte är en känd bloggerska som bor på Four Seasons eller har råd att betala 20 000 spänn i månaden för en tvåa i St Germaaain. Eller heter Zlatan och bor granne med Dior och Céline. It’s Paris baby. Staden som jag hatar att älska och älskar att hata.

 

Hur som helst. Jag har det i alla fall julmysigt hemma. Nu ska jag krypa under täcket och hoppas på att inte drömma mardrömmar i natt. I morse vaknade jag vid sextiden av en hemsk dröm. Jag skulle åka hem till Sverige över jul men missade mitt flyg. Sedan fanns det inga mer flighter. Dessutom pratade jag franska med flygplatspersonalen i drömmen. Trots att jag skulle flyga från Sturup och mitt flyg var på morgonen i stället för på kvällen. Hmm. Nu när jag tänker efter borde jag ha vetat i drömmen att det var en dröm. Fast fy vilken hemsk känsla jag hade när jag vaknade till. Ångesten. Vemodet. Paniken! 

 

Ps, jag har varit dålig på att svara på kommentarer, sorry! Tog igen det nu 🙂

 

 

 

0 kommentarer

  • Rebecka

    Fin stjärna 😊 Men det är det verkliga Paris man vill läsa om ju!!! Struntar i Dior och Zlatan… Har du sett filmen Amelie? älskar den, det är med "verkliga Paris" så verkligt det kan bli på film 😊

  • Christine&Paris

    Haha, ja men vad bra då 😊 Jo jag har sett den, den är fin men väldigt hypad. SÅ bra är den inte! 😉 Fast jag förstår vad du menar.

  • Christine&Paris

    Ja, usch det är hemskt! Fast ni har ju lite mer behagliga grader. Här är det 1-2 grader på morgonen, och fuktigt. Inte kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.