C'est la vie

Previously on ”Christine’s Exciting Life”

 

 

Några bilder från de senaste dagarna, och helgen. Bio i torsdags kväll. Vi såg Gravity. Jag tyckte den var riktigt cool faktiskt. Fast sedan är jag en riktig rymdnörd. Älskar att läsa om rymden, planeter och annat. I’m telling you, hade jag inte varit så dålig på matematik så hade jag studerat till rymdforskare

 

I fredags kväll mötte jag upp några av mina kollegor och åt hot pot, som är kinesisk fondue. Kan man väl kalla det. Själva maten var inte riktigt min grej, men kvällen var hur trevlig som helst. På lördagen var det brunch hos C’s bror och hans flickvän, plus svärföräldrarna och hans faster Odile. Mycket skratt och champagne (jag körde nyktert dock). C’s familj är verkligen helt underbara. Visst finns det en del som skiljer oss åt då vi kommer från olika kulturer, men de har alltid varit så gulliga, generösa och välkomnande mot mig. 

 

I går bakade jag lussebullar. De blev helt okej, men jag är nog bättre på det här med matlagning än bakning. Förutom det var jag en sväng på stan, handlade mat, städade lägenheten, tränade, tvättade etc. Överlag var helgen ganska stressfull och jag önskar att jag hade vilat lite mer. Jag får ta det lugnt i veckan.

 

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag sover väldigt dåligt just nu så jag får försöka se om det hjälper att gå och lägga sig tidigare.

 

 

 

0 kommentarer

 • Jenny

  Låter som om du har haft det bra sen sist! Det är roligt, för jag har läst om många som gillat Gravity och sedan sagt, "fast jag är en rymdnörd". Jag varkar vara den enda som inte är speciellt intresserad av rymden! 😊 Jag sover också så himla dåligt! Gick och lade mig 21 i går för att komma igen med sömnen, men vaknade typ var och varannan timme hela natten, och sov aldrig djup sömn, drömde jättemycket… Blä. Hoppas vi får sova i natt!

 • Christine&Paris

  Haha, hur kan man INTE tycka att det är intressant? 😉 Har du förresten hört att de ska bygga en rymhiss? Så spännande, hihi! Vad konstigt! Det är typ samma här. Riktigt jobbigt. I natt hoppas jag på att sova bättre. Troligtvis gör jag det då jag hade ett lättande och bra samtal med min HR-chef idag, det släppte lite på stressen 😊

 • Ellinor

  Det låter som om du haft några riktigt fina dagar. Skönt att fåna upp vardagsglimtarna så där. Det behöver man, om inte annat så för att påminna sig själv emellanåt 😊 Kram

 • Christine&Paris

  Ja, man får väl göra det. Fast just nu känner jag mig mer eller mindre less på det mesta. Fast det går väl över snart det med 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.