C'est la vie

The Christmas In You

 

 

Long time no see. Jag slåss mot trötthet den här veckan. Jag brukar inte dricka kaffe varje dag, men denna veckan har jag varit tvungen att ta till med koffein. Det känns lite som att jag har ett helt dygns sömn att ta igen. Frågan är ju om man faktiskt kan ta igen förlorad sömn? Forskare verkar oeniga om det där. En sak är säker: I morgon ska jag sova ut. Dessutom har jag en massa jag behöver ta tag i hemma. Som tvätthögen, städning, fylla på kylskåpet, städa bland pappershögen etc etc. Det får bli en lugn helg tror jag.

 

Dessutom är det ju både första advent och 1:a december på söndag. Jag köpte en chokladkalender idag, haha. Det får man väl ha även om man är 29 år? Lite juldekorationer tänkte jag dessutom inskaffa i morgon. På julen är det som mysigast hemma och jag älskar sådant som ljusslingor och stjärnor som lyser upp. 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.