I’m going international

Sista tentan är klar och förhoppningsvis gick det bra så jag slipper göra omtenta sen i vår. Det känns så konstigt nu att jag faktiskt inte behöver plugga mer. På måndag har vi genomgång av examensarbetet och efter det har jag inte en enda föreläsning igen. Ever.

För er som frågat vad jag läser till så blir jag Internationell marknadsförare och säljare i vår. Jag har läst på Sälj&Marknadshögskolan i Malmö vilket är en yrkeshögskola som även finns i Stockholm och Göteborg. Utbildningen varvas med teoretiska kurser, gruppprojekt (försäljning, marknadsföring/internationell marknadsföring, juridik, ekonomi, projektmetodik, export etc) och praktik. I utbildningen ingår 30 veckors praktik som är uppdelat på två perioder på 11 och 19 veckor. Ni kanske minns praktiken jag gjorde i somras? Den gjorde jag på Entrée Paris

Praktiken jag ska göra i Paris i vår är alltså sista steget. Så nu vet ni det!

HÄR kan ni läsa mer om ni skulle vara intresserade av utbildningen och skolan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen