C'est la vie

I’m dreaming of a white christmas


Paris december 2009. Snön kom till stan. Men smälte snabbt bort.

Oj vilken lång dag. Efter föreläsning och flera timmars finslipning på grupparbetet cyklade jag hem för middag med syrran och hennes kompis Isabell. Det var ett riktigt bra avslut på dagen måste jag säga. 

Nu börjar det förresten bli kallt i Malmö. Det är bara 3 grader ute för tillfället. Jag gillar att snön håller sig borta, eftersom jag då slipper slösa pengar på att åka buss, men det känns inte direkt som att julen står vid dörren. Jag måste ändå erkänna att jag skulle vilja ha en vit jul för en gångs skull. Förra året firade jag jul i Paris och året innan dess smälte snön bort dagen innan julafton. Eftersom jag är född och uppvuxen i Malmö har jag inte varit bortskämd med vita jular. Men tänk att börja julafton med snöbollskrig? Det vore något det!

Vad tror ni andra Malmö-bor, blir det en vit jul i år?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.