Paris

And so we meet again my friend

Det ser inklistrat ut, men det är det inte. Här sitter jag och äter frukost framför Eiffeltornet. Det här var i våras då jag gjorde min första praktik i Paris. Jag hade precis kommit dit och började vistelsen med vackert väder och fransk frukost med en av mina bästa vänner. Livet lekte.

Många av er vet eller har redan förstått mina planer för nästa år, men jag tänkte att jag skulle berätta hur det ligger till. I februari börjar jag på min sista del av den utbildning jag går. Jag ska nämligen göra praktik. Gissa var jag ska göra den? Ja precis, i Paris. På en riktigt spännande arbetsplats.

Redan efter jul åker jag ner och sen vet jag inte hur länge jag stannar där efter att min praktik är slut. Det får framtiden utvisa.

Men en sak vet jag. Det ska bli skönt att komma tillbaka!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.