C'est la vie

I’m done making calls

Idag har jag fått låna Natalie’s lägenhet för att låna hennes telefon som sagt. Har man snälla vänner or what? 🙂 Så himla skönt dessutom att sitta på en stol vid ett skrivbord för en gångs skull.
Jag har ringt en massa grejer i Sverige. Bank, jobb, min gamla skola för översättning av betyg etc etc. Och nu lyckades jag precis avsluta samtalet med mamma efter sådär fyra försök. ”Okej, hej då då mamma”… ”Ja hej då, men du föresten…”. Alltid samma sak, haha! Men hon saknar ju mig såklart. Och jag saknar mamma med. När hon inte tjatar 😉

Men jag ska träffa Linda lite innan ett för lunch så jag ska dra ut nu. Måste inom mig och lämna dator, och byta om tror jag. Mina jeans kommer nog vara för varma i eftermiddag. Det är strålande väder och det ryktas om cirka 25 grader ute idag, så nu längtar jag ut i solen.

Ha det fint idag, hoppas solen lyser härligt i Sverige med!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.