C'est la vie

If only I could read Vogue instead


Inte vad jag ska läsa idag…

Det var riktigt tufft att komma upp i morse. Det här med att ha föreläsningar en dag per vecka och dessutom i slutet av veckan är ju inte direkt någonting som fungerar för mig. Jag har inte diciplin nog för det, haha! Vilket innebär att det blir extra jobbigt att gå upp tidigt en dag i veckan. För det är ju inte så att jag går upp kl 7 alla andra dagar. Det fungerar mycket bättre för mig att jobba både gällande självdiciplin och punktlighet. Sen var man ju ledig när man slutade. På riktigt.

Dessutom är jag duktigt trött på att läsa tråkiga kursböcker. Jag minns inte ens när jag satte mig med en trevlig tidning och kopplade av utan matriser och tentor i huvudet. Jag LÄNGTAR till i sommar!

Nej nu får jag sätta fart här, är nog lite sen.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.