C'est la vie

If Only Everyday Could Start Like That

 

 

Här ligger jag i sängen och snörvlar. Det är ju så typiskt att jag ska vara sjuk just nu. Typiskt min otur om jag tvingas jobba min fösta dag i morgon med feber. Det var som min första dag på Lidl 2006. Jag skulle jobba på eftermiddagen och samma dag glömmer jag min handväska på bussen, med kamera, plånbok och allting. Som tur var hade jag mobilen och nycklarna i jackfickan men jag märkte inte att jag kommit hem utan väskan förrän precis innan jag skulle åka och jobba. Jag minns att jag stod utanför butiken bara 10 minuter innan jag skulle börja och pratade med Nordea för att spärra mitt kort. Jag såg nog ganska ledsen ut den dagen, haha!

 

Hur som helst bjuder jag på ett fint vårfoto från april 2011. Då fick jag en bättre start på min praktik då jag fick ledigt andra dagen och i stället kunde följa med en kompis på ett frukost-event på Cité de l’Architecture. Sitta och äta macarons och med Eiffeltornet i bakgrunden i strålande solsken med en av mina bästa vänner var inte helt fel.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.