C'est la vie

Ibland är det bra att klaga

 

 

När vi väl fick checka in på hotellet i lördags (den som kom på incheckningstid kl 17 borde inte få jobba inom hotellbranschen..) och kommit in på vårt rum så inser vi att det är något konstigt ljud som låter hela tiden. Först tänkte vi att det var en dammsugare men när det inte slutat efter en halvtimme började jag bli lite smått irriterad. Betalar man dyrt för att bo på hotell och sova gott vill man inte ligga vaken och störa sig på ett jobbigt brummande ljud. Christophe tyckte att vi skulle skita i det men sådan är inte jag, haha.

 

Jag ringde ner till receptionen och en i personalen kom upp. Hon höll med om att det lät men sa att hotellet var fullbokat. 10 minuter senare kom hon tillbaka med en ny nyckel till ett annat rum på 6:e våningen. Då fick vi en lite bättre utsikt som ni ser.

 

Ibland lönar det sig att klaga. Vilket C kanske borde gjort i förrgår när en femtedel av hans musslor var dåligt kokta och han petade bort dem i stället för att kräva en ny rätt..

 

Brukar ni klaga vid sådana tillfällen eller är ni som min kille?

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Emma

    Du gjorde helt rätt, man måste säga ifrån, jag försöker göra det, men är ibland lite mesig…På hotellet jag jobbar på har vi två rum (av 60), nummer 43 och 49 där man hör ett brummande ljud hela tiden, det är ventilationssystemet. Folk klagar såklart ganska ofta, men vi har mycket affärsmän, de betalar inte ur egen ficka och accepterar väl därför lite lättare. Tur ni fick byta rum iallafall! Jag blev sugen på en weekend i Deauville/Trouville efter att ha läst din blogg, får se om det blir av. Ha en bra kväll, Emma

  • Christine

    Ja men det är ju så, betalar man dyrt för att bo på hotell vill man att det ska vara värt det. Annars kan jag lika gärna sova hemma med bilar som tutar utanför 😉Det var fint, men jag gillar Provence bättre måste jag säga. Det är charmigare. Ha det bra! Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.