C'est la vie

Oh, crap!

 

 

Summering av min dag:

 

Skit.

 

No need to say more my friends. Har precis ätit min brända halvfabrikat-middag och är så himla glad över att den här måndagen är över. Killen är på middag hos sina föräldrar (jag passade denna gången, vilket jag känner var en bra idé just idag) men jag hoppas att han inte kommer hem för sent. Jag behöver lite love, peace and understanding. Eftersom andra i min närhet verkar ha brist på just de tre egenskaperna…

 

Nu ska jag ta en varm dusch, sen prata lite med syster på viber för att avsluta kvällen under täcket och titta på The Notebook. Chokladen som Linda köpte med från sitt Sverige-besök är väl uppskattad en kväll som denna.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.