C'est la vie

I need a new one

 

 

Jag hyser stort hat mot min telefon just nu. Den fungerar inte alls längre och dessutom verkar utrymmet på telefonen krympa allt eftersom. Nu menar jag att det totala minnet är mindre än det var från början trots att jag har färre kort, mindre appar och i princip lagt allt på sd-kortet. Jag tvingas avinstallera allt bara för att minnet tar slut hela tiden. Jag fattar inte vad som händer!

 

En ny telefon skulle inte vara helt fel just nu helt enkelt. Jag vill inte ha en iPhone men den här nya HTC One är riktigt snygg. 

 

Tomten, visst kommer du med en sådan den 24:e?

 

 
0

0 kommentarer

  • jessica

    Det var precis det som hände min HTC som jag knappt haft i ett år. Som en förre detta hater till Iphone säger jag glöm HTC och invistera i en Iphone. Du kommer inte bli besviken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.