Vardagslyx

Soap Opera

 

 

Paris har fått ett nytt köpcentrum och där har Zara Home öppnat en butik. Så mitt eftermiddags-mission blev att åka dit och köpa min favorittvål. Christophe förstår inte det här med att tvålen måste lukta på ett speciellt sätt och samtidigt vara fin så jag tar alltid på mig det speciella uppdraget att köpa en ny när det behövs. Jag passade även på att köpa ett par julklappar samt handla mat på den stora E.Leclerc som öppnat. Flera flugor i en smäll, så att säga.

 

Det är skönt att vara hemma nu och med tanke på hur kallt det är ute är jag glad över att inte ha några planer för kvällen. Det är jag, en näve choklad och Gossip Girl som hänger ikväll.

 

 
0

0 kommentarer

  • Maja

    Jag "hittade" en noblesse-ask på ica som jag hänger med ikväll..och musikhjälpen! 😋 + att jag tittar lite på header så jag har en fråga också. Stämmer det att den har måtten 1050×490? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.