C'est la vie

I morgon är en annan dag

 

 

Helgen som gick var precis sådär som helger bör vara såhär på hösten. Tid för mig själv, träning, trevlig utekväll i Köpenhamn, vila, mysig fika med Emma, god söndagsmiddag på Lilla Torg och vackert höstväder. En perfekt mix av allting.

 

Måndagen kommer däremot inte gå till världshistorien som den bästa dagen på året. Det var en sådan där dag då jag helst hade velat ligga kvar i sängen. Inte på grund av jobbet, men för att jag var så fruktansvärt trött. Det var en massa tekniskt strul för förstörde mitt humör på morgonen och sedan gick det liksom inte att vända på steken. Det känns dessutom som att jag håller på att bli sjuk. Jag tog en lång varm dusch när jag kom hem och nu ska jag bara laga ihop lite pasta-pesto. Sedan tänker jag krypa ner i sängen och titta på lördagens Så mycket bättre

 

I morgon är en annan dag. En pigg och frisk sådan, förhoppningsvis.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Cassandra

    sv: ja det var roligt med bal, den anordnades av ett ordersällskap som min sambo är med i. 😊 Hoppas du får en bättre dag i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.