C'est la vie

I morgon är en annan dag


En fin vän


Åt crêpes

Denna dagen blev inte fullt så bra och härlig som jag kände från början. För det första, en fuldag. De kommer som tur är ganska sällan, men idag var en sådan. Sen när jag kom ut så höll jag på att få en köldchock.
Så. Jävla. Kallt. Blåser och jäklar sig, det går rakt genom kläderna! Sen för det tredje så fick jag världens magknip nu ikväll. Usch, det är INTE kul. Och så för det fjärde så är det miljoner tankar och funderingar så rör sig i mitt stackars huvud för tillfället. Hur? Var? När? Ska jag? Eller kanske det istället? Jobba? Plugga? Stanna? Åka tillbaka?
VAD TUSAN VILL JAG GÖRA?

Ja som ni ser. Inte min dag riktigt. Förvirringen är total. Hälsan är kaputt.
Fast det hjälpte att träffa fina Iryna. Vi satt länge och tjattrade och hon visade mig foton från sin semester i alperna. Den jäveln fick åka skidor. AVUNDSJUK. Det var riktigt mysigt och vi satt där och pratade och skrattade i 2 timmar. Roligast var när hon skulle få lösenordet till Wifi(stackarn har inget internet hos sig) och det var 26 st nollor(?). Haha vi fick göra om 3 gånger för att vi tappade bort oss. ”15, 16, 17, 19, 20… nej men du glömde 18, aaah!”. Haha! Sen hade jag ett snack med en killkompis som sa så bra saker. Jag är glad för mina vänner. Utan dem så vore mitt liv meningslöst.
Sen hjälpte det också att komma in på bloggen och läsa en massa söta och fina kommentarer. Ni är ganska bra tycker jag. Kärlek i massor till er ♥

Nej nu ska jag sova och hoppas att morgondagen blir bättre. Då jobbar jag från morgon till kväll men det ska nog gå bra. Denna veckan är det mindre jobb än förra, förhoppningsvis. Men till helgen är det TVÅ fester. Wihi! Så jag har något kul att se fram emot 🙂

Bonne nuit et j’espère que ça passera une bonne journée demain pour vous!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.