I live for the weekend

Ni anar inte ens hur trött jag är idag. Och när jag är trött så fungerar jag vaken fysiskt eller mentalt.
Var nära på att somna i soffan när jag skulle läsa för S. ”Neeeej, inte sova!!” och så hoppar han på mig. Haha!
Hur som helst. Idag är en dag jag helst hade velat ligga kvar under täcket. Tyvärr går inte det.

I helgen blir det en hel del trevligheter i alla fall. På fredag veckans Starbuck’s-fika(det är lite vår grej) med Emilie på förmiddagen. Ska bli kul att höra vad hon haft för sig sen hon kom tillbaka till Helsingfors!
På kvällen blir det dock jobb, men det är ganska okej för min del. Bra med extra pengar. Lördag ska jag träffa Natalie en sväng, och på kvällen blir det middag med Robin. Hon är också i Paris över helgen med sin mamma och syster. Ska bli riktigt trevligt! Pratade med Jenny på FB, en amerikansk tjej som var hos Thaisa i lördags. Hon tyckte vi skulle ut i helgen och ragga. Haha! Maybe baby. 
På söndag ska jag soooova.

Ikväll blir det inget Skype, inget msn och inget FB. Jag ska hem efter jobbet och städa lite och fixa mat. Sen ta en dusch och titta på någon film eller serie innan jag slocknar. Ska bli skönt att slippa ställa klockan på 7 i morgon!

I’m so tired that I almost fell a sleep while reading to S before. I would have loved to stay in bed all day, but unfortunately that’s not an option today.

But the weekend is filled with fun stuff. Coffee at Starbuck’s an catching up with my long lost friend Emilie, can’t wait to see what she’s been up to! Also there’s dinner with my new friend Robin on saturday and I’m meeting up with Natalie. Maybe me and Jenny is also going out. She thought we should go out and pick up some nice french guys, haha! Well, that should be fun. 🙂

Tonight I’m staying away from Skype, Facebook and other things that I tend to get hooked on whenever I should sleep. A good dinner, a movie and an early night is on my agenda this evening.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen