Travels

I follow rivers

 

 

Två bilder från förra helgen. Deauville och Trouville är uppdelade av en flod och till höger ser ni Trouville. Den översta bilden är även den från samma sida av floden. Det var en mysig stad men jag önskar att jag hade fått se mer av den. Det får bli en annan gång antar jag.

 

Nu ska jag hemåt. Det blir en lugn kväll med god middag (ska göra lax i ugn, gott!) och måste jag städa lite för det orkar/hinner jag inte göra i helgen.

 

 
0

0 kommentarer

  • Sophie

    Högsta helgpeppen från down under! Här har vi redan kommit en bra bit in i fredag och under lunchen planeras "rakt in i kaklet städning" för ett helgfint hem redo för drinks och dining Happy Friday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.