Travels

The hills are aliiive!

 

 Bild från google.

 

I augusti ska jag åka på semester med min kille. Först ska vi till Österrike i en vecka då vi ska på bröllop i en stad nära Wien med hans familj. Som superfan av Sound of Music (jag överdriver inte när jag säger att jag sett den filmen 20 gånger, haha) är jag såklart alldeles till mig över att åka till Österrike. Vi kommer bila dit och sen tänkte vi stanna en natt i Wien efter bröllopet innan vi tar tåget tillbaka till Paris via Geneve och någon stad till, var vi ska stanna i övrigt vet vi dock inte än.

 

Har jag några läsare som varit där i krokarna? I så fall får ni gärna tipsa om hotell i Österrike (budget: ca 200 euro för två nätter) och Geneve (budget: så billigt som möjligt), samt om det är någonstans på vägen man skulle kunna stanna…? Thanksalot!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Carolina

    Kolla på tripadvisor.se, där kan man reglera hur mycket man vill betala samt så får man väldigt bra översikt på om hotellet är bra eller inte! 😊 Bokade precis tre nätter i Paris (<3) med hjälp av tripadvisor 😊

  • Sofia

    Österrike är himla fint! Wien lutar det åt för min del med snart men hotelltips är jag dålig på då smabon får stå för den delen eftersom han jobbar där var och varannan månad.

  • Maja

    Om ni ska till Geneve måste ni till Lausanne! Jag har bott i Schweiz ett år och jag föll helt klart mer för Lausanne. 😊 (så hellre Lausanne än Geneve enligt mig 😉 ) Dock tyckte jag inte att OS-museet var så mycket att ha så det kan man skippa, men det ligger vackert. Det är jättevackert att åka längs sjöarna där. Och Montreux är jättefint (ligger nära Lausanne) Sen finns det ju chokladfabriker man kan besöka om man är en sådan.. (vilket man ju är..) 😋 Bern är också en fin stad om ni skulle åka den vägen. Jag har alltid sagt att det enda felet med Bern är att de pratar tyska där.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.