C'est la vie

I do miss it

Idag regnar det här i Paris och jag drömmer mig tillbaka till L’ile de Yeu. Jag saknar havet och tystnaden på landsbygden. Jag saknar att cykla till boulangeriet på morgonen och köpa färsk baguette till frukost. Jag saknar att vakna till fåglarnas kvitter i stället för en tutande bil. Jag saknar den friska havsluften och lukten av tång och färsk fisk.

Men just idag passar det bra att det är dåligt väder för jag har inga planer på att gå ut mer idag. Jag behöver plugga, ringa massa samtal, städa och diska. Dessutom måste jag packa min väska på nytt. I morgon kväll tar jag flyget från Charles de Gaulle. Kan ni gissa var jag ska?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.