Travels

Fyra nyanser av blått

Ja som ni förstått så fanns det inte möjlighet att uppdatera bloggen under helgen. Men det var skönt att ta lite datorsemester. Jag har ju i princip suttit framför den varje dag i 6-8 timmar sen jag kom till Paris i början på april.

En liten sammanfattning av helgen:

1. Hela min kropp är täckt av myggbett. Allt från näsan till fingrarna.
2. Jag tappade mitt Visa-kort dagen innan vi åkte. VÄLDIGT bra timing. Jag är skyldig killarna miljoners triljoner. Typ. Som tur är åker jag till Sverige på onsdag så nu ber jag till gudarna att kortet hinner fram till mamma till på fredag.
3. Frisk havsluft gör susen för hyn.
4. Vid havet är det kallt. Kanske borde jag tagit med mig en varm tröja?
5. Franska bröllop är lika roliga som svenska bröllop. Förutom att folk inte kommer med presenter. Jag ska minsann gifta mig i Sverige!
6. Jag har badat i 15 gradigt vatten. Eloge till mig!
7. Att bo 4 dagar med tre killar blir väldigt… grabbigt.


Jag har en massa foton och mycket jag vill skriva om, men tyvärr är detta allt jag har tid att erbjuda för tillfället. Nu måste jag koncentrera mig på tenta-plugg.

Jag återkommer!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.