C'est la vie

Out on the weekend


Ps, har jag sagt att jag bor precis vid Triumfbågen?

Nu sitter jag i bilen, så detta är ett tidsinställt inlägg. Det ska bli skönt med en helg bort från stan. Känna havets bris, umgås med vänner, fira brudparet, kramas med min älskling och andas frisk luft. Tyvärr måste jag plugga men jag hoppas få göra det i bikini på en altan eller strand.

Jag tar inte med datorn så vi hörs på måndag helt enkelt.
Så jag tänkte att om ni har några frågor, så passa på att ställa dem nu! Om Paris kanske? Om mig? I don’t know. You ask I answer! 🙂 Så får ni svaren om en dryg vecka!

0

0 kommentarer

 • mikael

  Havet är det bästa som finns. Lukten och rofylldheten som omger dig.
  Åker ut till skärgården imorgon. Ska bli underbart

  Vad är det för bröllop du ska på?

 • Debbie

  Åh, vilket bra läge!! Lovely 😃

  Hoppas du får en underbar helg! Låter helt klart som goda förutsättningar för en sådan 😊 Synd att du behöver dra med dig plugget, men så är det ju. Been there, done that! Men som du säger, får man göra det i en bikini så kan det ju iaf bli lite roligare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.