Weekend

How to cure homesickness

 

 

Hur botar man bäst hemlängtan? När jag saknar Paris som mest så hjälper det verkligen att umgås med vänner som får mig att skratta och som ger positiv energi. Igår hade jag en så himla härlig söndag som innebar just de här två kriterierna. Först brunch med min kompis Van, som jag lärde känna i höstas, och sedan häng på Lite Off på Davidshalls torg med några av hennes trevliga vänner. Efter det spontan rea-shopping på Åhléns. Två par ballerinaskor kom jag hem med. Jag skulle inte köpa något alls, men blev så glad när jag hittade just de modellerna jag letat efter. Man kan ju fråga sig varför jag dessutom köper sommarkläder när jag för tillfället går runt i boots och varma koftor? Måste vara psykologiskt, en försvarsmekanism typ. Jag lever i förnekelse. Eller det faktum att jag räknar ner till semestern. 2,5 vecka kvar nu! Woho! 

 

Kvällen spenderades även den med underbara vänner. Min killkompis Alexandre, som flyttade tillbaka till Frankrike från Lund i vintras, har varit på besök i helgen. Jag träffade honom tillsammans med hans pojkvän (som också heter Alex, haha), Zelda och Yann för middag på Spoonery och sedan hängde vi en stund på Simpan. Alex hade köpt en megastor godispåse som vi alla slängde oss över – bokstavligt talat. Riktigt rolig kväll och man blir så glad av hela hans personlighet. 

 

Jag sitter just nu på ett försenat tåg till Köpenhamn. Är det inte typiskt att just för att jag gick upp extra tidigt för att vara på jobbet kl 8, så råkar jag ut för tågstopp? Nu är klockan snart åtta och jag är inte ens på København H. Suck!

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.