C'est la vie

Hotel Marathon

 

 

Igår var vi runt på en massa hotell för att gå visningar, både på de vi redan har kontrakt med och några som vi funderar på att samarbeta med. Det är riktigt kul att få se fina hotellrum, och vissa sviter skulle jag kunna tänka mig att bo i. Sedan lunch med hotelldirektörer och annat. Emellan alla visningar hann vi även med en kaffe på ett franskt kafé där vi beställde in praliner och macarons. Yummy! Efter vi blivit klara så gick vi till Mathallarna och tog ett glas vin, och sedan avslutade vi kvällen med middag på Delicatessen och slutligen efterrätt på hotellrestaurangen. Mina kollegor kan säga så himla roliga saker så jag skrattade så jag fick ont i magen hela kvällen. 

 

Jag sov som en prinsessa på mitt hotellrum och nu ska jag ner och äta frukost. Vi har en rundvisning på Oslo operahus samt ett till hotell att se nu på förmiddagen innan vi ska ta tåget till Gardemoen. Vi flyger tillbaka till Köpenhamn strax efter lunch.

 

 

0

0 kommentarer

  • kattis

    Hej! Jag vet att det är många som tjatar om paris och tyvärr är jag en av dem haha. Men jag snubblade över din blogg i min jakt på paris-tips, eftersom jag ska dit nästa vecka. Har läst igenom i princip hela arkivet och hittat en massa bra tips, tack för det 😊 Men en fråga som jag undrar om du bara kan svara supersnabbt på är; det är bara jag och killen som åker men jag har planerat en riktig utekväll! Jag vill dansa, dricka och ha kul helt enkelt. Men av vad jag har hört kan det vara svårt att hitta bra ställen i paris. Antigen kommer man inte in om man är vanlig dödlig, eller så är det hipsters som röker på sittandes på golvet typ haha. De klubbat jag har lyckats luska fram är: Social club, rex club, batofar och showcase. Yes or no?

  • Christine&OtherSweetStories

    Haha, ”hipsters som röker på på golvet”! Jo alltså antingen får ni gå på de lite ”finare” klubbarna som nästan alla ligger omkring Champs Élysées. I så fall skulle jag rekommendera Le Regine eller Madame. Men sedan beror det på vad ni gillar för musik? Av de du listat har jag bara varit på Social Club ochdet var år och dar sedan. Tror det är mycket techno och electro. Silencio är coolt också, men är lite mer exklusivt. Jag föredrar att gå ut runt Oberkampf, Parmentier etc, men det är ju lite mer hipster och ”rough ” 😉 isfl är international bra och även Le 114.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.