Travels

I’m on a boat

 

 

Jag och tre kollegor är på väg till Oslo och åker med vårt kryssningsfartyg på vägen dit. Eller vårt och vårt, det är företagets såklart. Dessutom fixade min kollega, som organiserat denna studietur, lyxhytter till oss alla. Stor fin hytt med dubbelsäng, havsutsikt, choklad och wifi. Dessa dubbelsängar är  för övrigt fruktansvärt sköna. När jag dessutom toppar allt detta med en trerättersmiddag och ett gott glas Chablis tillsammans med tre helt underbara kollegor, så känns det liksom ganska bra att ha det jobbet som jag har. Efter middagen tog vi en repa i shoppen (taxfree-priser OCH personalrabatt. woho!) och sedan satt vi i loungen ett par timmar och bara snackade. Nu är jag nedbäddad i sängen och tittar på någon serie på TV4. Det är ju ganska nice med satellit-TV såhär mitt ute på havet. Jag tror dock att jag ska lägga mig och läsa min bok en stund innan jag somnar. 

 

I morgon har vi fullt upp från morgon till kväll då vi ska besöka en massa av våra samarbetshotell, men jag kanske hinner klämma in ett inlägg någon gång under dagen, eller kvällen när jag checkat in på hotellet. 

 

God natt!

 

 

0

0 kommentarer

  • Menal

    Hej Christine! Vill bara börja med att säga att jag gillar din blogg! Jag är en tjej som bor i Paris och jobbar som au pair. Men vill börja plugga till hösten. Marknadskoordinator verkar kul. Skulle du kunna berätta mer om ditt jobb och vad som krävs? Och vad har du pluggat? Allt väl, Menal

  • Christine&OtherSweetStories

    Hej Menal! Tack så mycket, vad kul att höra! Jag har läst en yrkesutbildning på Sälj&Marknadshögskolan i Malmö, Internationell Marknadsförare/säljare. Jag jobbar med allt som har med marknadsföring och kommunikation inom B2C. Kampanjer, projekt, annonsering, produkter, sociala medier etc. Vad som krävs beror lite på företaget och branschen, men du kan nog helst ha pluggat marknadsföring eller kommunikation. Sedan är det bra att börja med praktik, då får man en fot in för det är inte en lätt bransch att få jobb inom och det är hög konkurrens. Vill du jobba i Sverige eller Frankrike? Kram Christine

  • Menal

    Hej igen, Jag var inne och titta på hemsidan, verkar riktigt kul! Jag hade velat läsa ekonomi om det inte vore för att Matte är inte min grej. Jag är mer den sociala personen som älskar att planera och leda, så lär nog bli inom marknadsföring och kommunikation. Jag vill jobba internationellt, jag vet inte vart exakt men Frankrike är ett alternativ:) Hoppas din Paris vistelse blir grym! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.