C'est la vie

Home Sweet Home

Jag uppdaterade och publicerade föregående inlägg i morse men när jag öppnade datorn var det gamla inlägget uppe och sparades automatiskt samt avpublicerades. Jag borde verkligen börja skriva inläggen utanför bloggen för det är så frustrerande att skriva texter som sedan försvinner i tomma intet. Jag blev riktigt irriterad när jag insåg att det inte gick att hämta gamla utkast (vilket är möjligt med wordpress) så nu är det inlägget lite konstigt men det får vara så. Just nu är jag ganska trött på hela den här portalen och vill egentligen skapa min egen sida, vilket jag börjat fila på lite smått. Jag måste bara bestämma mig för var, hur och vad.

När tåget från flygplatsen kom fram till Hyllie gick jag inom Emporia en sväng och handlade några grejer, men efter en stund längtade jag mest hem. Det var med lättnad jag vred om nyckeln och steg in i lägenheten. Nu har jag inte tålamod eller energi med någonting alls och börjar känna av att jag har varit vaken sedan kl 04.20 i morse. Så jag ska gå en sväng bort till Willy’s innan alla fredagshandlare skapar långa köer med tacosfyllda korgar. När jag kommer hem tänker jag stänga av mobilen, ta en lång dusch och sedan tillbringa resten av dagen i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.