C'est la vie

Hej och välkommen!

”Åh så fina skooor! Var har du köpt dem?”, frågade Anton, 7 år, fascinerat när jag stod och rastvaktade vid fotbollsplanen och han fick syn på mina nitbeklädda loafers. Jag har fått komplimanger för mina skor från fem personer idag varav fyra av dem varit människor under 10 år. Om det är ett bra betyg från ungar som tycker att tröjor med Fortnite-tryck är det snyggaste som finns, det vet jag inte riktigt, men jag sväljer smickret. Jag älskar dessa skor från Clarke’s som jag köpte i London för sådär sju år sedan. De är så himla sköna, och snygga såklart.

Idag har det varit tillräckligt varmt för att ha vårskor med tunna strumpor vilket gjort mig lite extra lycklig. Jag kände mig så glad när jag gick till jobbet i morse och solen faktiskt värmde mitt ansikte – klockan 07:42. Dessutom är det FREDAG. Veckans bästa dag. Jag ska njuta till fullo den här helgen. Sitta med ryggen mot en vägg med en kopp kaffe i ena handen och en bok i den andra samt dra in så mycket D-vitamin i systemet som jag bara kan. Det behövs faktiskt inte så mycket mer än så för att livet ska kännas behagligt.

Jag fick se att min blogg länkats på Sandra Beijers blogg idag där hon sammanställt en lista med en hel drös trevliga bloggar värda att kolla in. Det var såklart lite extra kul såhär lagom till helgen. Det var förvisso jag själv som bröt mot jantelagen och ödmjukt tipsade om min egen blogg i ett tidigare inlägg, men ändå. Du som hittat hit via den listan – hej och välkommen! Om du är snäll så får du gärna stanna kvar. Och tack Sandra B för länkningen <3

Nu ska jag ta en dusch och vänta in två vänner som kommer över på middag. Kanske blir det även ett glas vin på någon bar i stan.
Jag hoppas att du får en underbar start på helgen, och kom ihåg – don’t drink and text. Det slutar aldrig bra. Jag ska lägga in en påminnelse till mig själv också. Au cas où.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.