CAPE TOWN

Idag kände jag mig sådär rastlös och när jag satt på det sedvanliga veckomötet översköljdes jag av en längtan bort. Detta späddes på ytterligare när eleverna tittade på programmet Wild Kids vars sista del spelats in i Sydafrika. Tror ni att jag saknade det landet då eller? Plötsligt fick jag lust att köpa en enkel flygbiljett till Cape Town International Airport.

Så låt oss drömma oss tillbaka till Kapstaden. Den fantastiska staden längst ner på Afrikas kontinent. De här bilderna är från en av de sista dagarna innan jag flyttade hem. När jag ser dem kommer minnena tillbaka. Känslan av de varma vindarna och saltdoften från Atlanten. Det disiga sensommarljuset. 25 grader i mars. Där vill jag vara.

Som tur är så har jag en trevlig middagsdejt inbokad med Madeleine och min BFF Chloé. Tjing!

0 reaktioner på ”CAPE TOWN”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen