C'est la vie

Grönt och skönt

Efter jobbet idag träffade jag Maria, och även om det bara var en ganska kort stund så var det verkligen ett bra slut på min tisdag att hänga med en vän och prata skit. Vi jobbar mest om varandra så det tog en vecka att få ihop en dejt.

Efter att ha köpt lite onyttig men snabb middag på Monoprix av en snurrig kassörska, så satte vi oss i Square de Temple i kvällssolen. Det är en liten park i gränsen mellan 10:e och 3:e lite nedanför Republique. I Paris finns det många små miniparker, de är ofta ganska lummiga och inramade av träd och buskar. I de flesta får man inte sitta på gräset men de är perfekta för att sitta på en parkbänk på lunchrasten och läsa tidningen eller bättra på solbrännan.

Där satt vi i kortärmat klockan sju på kvällen. Utan att frysa. Sommarvärmen har kommit tillbaka till Paris och jag klagar verkligen inte. På torsdag flyttar jag föresten in i en 150 m2 stor lägenhet. Jag ska berätta om det sen. Nu måste jag sova för jag är helt slut!
 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.