Paris

Green Trees

 

 

Även om jag inte är en trogen läsare av Kenzas blogg så blev jag ganska nyfiken när jag fick se att hon är i Paris på semester. Jag tycker att det är så kul att läsa om folks turistbesök i min före detta hemstad. Även om vissa besök kanske är lite lyxigare än de flesta faktiskt har råd till. Man måste ju inte bo på lyxhotell eller äta en 30-euros sallad på L’Avenue för att ha en härlig helg i Paris. Det går lika bra att bo billigare och äta billgare. Fast de verkar helt klart ha det riktigt härligt och har man råd så varför inte. Dessutom blir jag lite avundsjuk på det vackra vädret som de verkar ha. Jag ser ju att det börjar bli riktigt grönt på träden. Jag missade tyvärr det själv, för när jag var där så hade inte träden riktigt börjat få gröna blad ännu.

 

I anledning av mitt lilla inlägg om just Paris på våren och försommaren, kommer här ett par bilder från just den säsongen på året. De är tagna på olika platser, vid olika tidspunkter och med olika kameror. Därav den varierade kvaliteten på färgerna i fotona. Det är så himla roligt att gå genom gamla foton. Jag blir så nostalgisk och märker hur jag nästan minns varje tillfälle. Vad jag gjorde den dagen, känslan jag hade. Foton bidrar verkligen till att hålla minnen vid liv.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.