C'est la vie

Raw Bite

 

 

Jag skulle rosta ny müsli igår kväll, men den glömdes bort i ugnen och brändes. Gud vad besviken jag blev. Ingen yogurt med müsli idag. Dessutom var jag helt utmattad så jag gick bara och la mig i stället, kvart över nio. Ändå är jag trött idag. Jag vet inte vad det är men jag känner mig så himla trött hela tiden, och har sedan igår haft en molande huvudvärk. Jag får dricka mycket vatten idag. Dessutom tänkte jag försöka ta mig hem tidigt idag för den senaste tiden har det blivit lite för mycket övertid. Som mina chefer sa igår till mig när vi hade möte: ”det är ditt jobb, inte ditt liv”. Ja, jag får nog ta och skilja på det där. Jag tar ibland på mig för mycket. 

 

Igår köpte jag förresten min första Raw Bite och det lär inte vara den sista. Först provade jag coconut, och sedan idag cashew som fick bli min frukost. Har ni provat dem? Så himla goda. En kompis tipsade även om Get Raw så jag får prova dem med.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.