C'est la vie

Gratis är gott

Här är några bilder som jag tog i lördags när jag och Karin var ute och promenerade lite här på Södermalm. Alla gallerier på Hornsgatan hade öppet och när vi fick se att ett av dem bjöd på vin så slank vi in där och norpade till oss två glas. Det gäller att passa på när det är gratis. Galleriet vi var på hade tydligen varit ett Moriskt kafé för ungefär 100 år sedan fick vi höra från ägaren. Vi gick även en kort runda längs med Monteliusvägen där man har utsikt över en stor del av Stockholm.

Igår kväll var jag hemma hos min kusin Lotta och stannade kvar på middag. Hennes man Jonas lagade köttbullar med potatis, gräddsås och rårörda lingon. Utan att överdriva var det en av de godaste måltiderna jag ätit på flera veckor. De passade mitt lilla kusinbarn Elin eftersom att min andra kusin Camilla (förutom min bror så är alla vi kusiner på mammas sida av släkten tjejer) varit på Island med jobbet. Tröttheten sköljde över mig när jag satt där i deras sköna soffa så det var ganska tacksamt att mysa under en filt med en gullig 2-åring och titta på Svanprinsessan.

Jag känner mig lite för ”stressad” just nu för att ha ro till att blogga. Idag är det fint väder ute och jag vill utnyttja dessa dagar här. Om jag hinner så kanske jag slänger upp ett inlägg ikväll men det är tyvärr inte så troligt eftersom att jag ska iväg då med. Nu ska jag promenera ner till Gamla Stan och försöka hitta till Odd Mollys huvudkontor. Lotta jobbar där och jag glömde min mobil hos dem igår. Efter det får jag se vart jag hamnar.

Hoppas att ni mår bra denna måndag!

0 kommentarer

  • ISA

    Klart man ska norpa ett glas om de tvingar upp det i ansiktet på en sådär 😉 Tycker du verkar ta vara på dagarna fullt ut här i stan. Men kom ihåg att det inte (förhoppningsvis) är sista gången du är i sthlm så du måste inte göra ALLT nu 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.