Grå mocka

Jag funderar på att köpa dessa. Jag behöver ett par sådana här och grå mocka är ju bara för snyggt. Och de kommer funka till våren med.
Måste nog gå och prova dem i morgon, en gång till.

Vad tycker ni?
Opraktiskt eller för grymma för att låta stå kvar i butik?

0 reaktioner på ”Grå mocka”

  1. Jättesnygga! Jag har ett par grå mockapumps som jag köpte i New York förra vintern. De är jättehöga så tyvärr är det inte alltför ofta de kommer till användning till vardags, för jag flänger runt för mycket, men nu när jag blev påmind om dem så blir det nog dem till jobbet imorgon.
    Nu är det kanske för att det är skor men I say; för grymma för att stå kvar på hyllan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen