C'est la vie

Oaptitligt men ätbart


Det runda är inte korv, som det ser ut som, utan morötter

Jag råkade förstöra min middag. Ni vet när man först kör på ett vinnande koncept och sen börjar röra till med våghalsiga expriment? Ja precis så var det. Stod typ och skrattade för mig själv och tänkte ”vad tusan håller jag på med, stick with the plan smartass!”
Men det blev ganska okej endå. Inget recept att spara till barnbarnen direkt, men ätbart. Ja ni ser ju själva hur oaptitligt det ser ut…?

Nu ska jag sova. Jag är fruktansvärt trött och känner mig alldeles seg och snurrig i huvudet. Lyckas jag somna innan tolv så får jag drygt 8 timmars sömn. Lyx!
I morgon är det skola på förmiddagen och efter det måste jag ett snabbt ärende innan jag åker hem och tvättar. Jag har absolut INGA rena strumpor, så det får bli kjol eller klänning i morgon. Lika med strumpbyxor… thank GOD I have that!
Sen blir det jobb och på kvällen kanske jag skulle träffa Precious… vi får se vad som orkas och hinns med…

Bonne nuit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.