London

Going to London… again

 

 

Jag har knappt skrivit om min senaste London-resa och har fortfarande massor med bilder att visa er. Det var ju faktiskt ett bra tag sedan jag var där och nu är en ny resa redan bokad. Syrran ska flytta tillbaka till skandinaviska breddgrader (rättare sagt till Köpenhamn… yey!!!) och jag vill passa på att hälsa på henne en sista gång innan flyttlasset går. Jag fick ok från bossen för att ta ledigt en dag i mitten på mars så jag köpte precis en flygbiljett. Åh, vet ni jag har flera roliga saker att se fram emot de närmsta månaderna. Fester, resor och besök från vänner. Plus att det verkligen går bra på jobbet och jag får en massa energi från träningen. Sådant gör att det i princip är omöjligt för en vinterdepression att rota sig.

 

Bilderna ovan är från när jag och syrran var ute och åt på en italiensk restaurang nära där hon bor. God mat, trevlig personal och en mysig lokal. Längtar efter att få göra en rerun på det med älskade syster yster om knappt 1,5 månad. 

 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Underbart! Så skönt att livet rullar på rätt köl igen 😊 Härligt att få syrran lite närmare också kan tänkas även om det givetvis är fint med en anledning att sticka utomlands då och då. Jag och Markus (eller jag rättare sagt) bokade en resa till Paris i början av april. Det blir hans första gång i staden och jag är såklart överlycklig över att få komma tillbaka (skall haffa dig på lite uppdaterade tips framgent) Kram

  • Eva

    Gud så härligt att ha sin syster så nära, bara vetskapen att hon finns där! Själv har jag min syster i Stockholm, så det där med bio efter jobbet eller spontanfika är sånt som jag saknar mest med avståndet. Fint att ha saker att se fram emot i kalendern! Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.