Weekend

Life is better with laughter

 

 

Denna dagen har gått i ett. Deadlines, sista minuten-kampanjer och beställningar av banners och produkter. Fast trots att jag är trött som bara den, så har det varit en ganska bra dag, med härlig stämning på kontoret. Vi var alla ganska övertrötta mot slutet av dagen vilket gjorde att vi vid en tidpunkt brast ut i världens skrattanfall. Det var sådant där ”sluta jag kan inte andas!”-garv och sedan gick det liksom inte att sluta. Särskilt roligt är det när några av dem försöker prata svenska. Då brister jag, haha. Vi ska förresten byta lokaler med en annan avdelning så på måndag får jag inte längre njuta av den här underbara utsikten. Jag kommer sakna den.

 

Jaha, så var det äntligen helg. Lovely! Jag tackade nej till fredagsparty och ska i stället hem till min barndomskompis Fanny och hennes lilla familj. När de bjöd hem mig på fredagsmys med tacos tackade jag ja på två röda. Ett perfekt avslut på en fullspäckad vecka. 

 

Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans!

 

 

0

0 kommentarer

  • Frida

    Hej Christine! I vår fyller min svärmor 50år, och hon har en enorm förkärlek till Frankrike då hon bott där under några år samt har barn med en fransman. Så till hennes födelsedag vill jag ge henne något "typiskt" franskt, som är typiskt för er som bott där. Har du några tips till mig, funderade på ett doftljus ifrån diptyque. Så om du kommer på något vore det guld om du skrev det 😊

  • Christine&Paris

    Hej Frida! Var bor du någonstans? Är det i en storstad? Kanske finns det någon återförsäljare av franska tvålar från Savon de Marseille? Sådant gillar ju kvinnor i den åldern 😊 Eller så kan du ju köpa franskt vin och packa ihop det med lite goda ostar, en fin basker (har sett det på Åhléns bland annat) och någon fin inredningsdetalj med fransk-inspirarande tryck eller motiv? Jag tycker det är sådant överallt just nu! Det finns ju även L’Occitane som har bra hudvårdsprodukter. Deras handkrämer är kända för att vara riktigt bra! Hoppas du hittar något kul! Kram Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.