Weekend

ZE WEEKEND

 

 

Fredagsmys med tacos, morgonyoga, fyra maskiner tvätt, förfest i Lund, flera timmars dans på Moriskan, efterfest med te och färska frallor klockan fyra på morgonen hos mig, brunch, söndagshäng i solskenet, shopping av nya fina kläder och en trevlig långfika med en nyfunnen tjejkompis. Allt det kan summera föregående helg som var långt ifrån tråkig. 

 

Måndagen var en typisk måndag däremot. Jag började veckan med att gå med i ”tusen sprickor i mobilen”-klubben och sedan gick det som en röd tråd genom hela dagen. Igår jobbade jag hemma eftersom jag hade en tandläkartid. Jag har tydligen fått en spricka i en kindtand. Det blir kul att rotfylla den om det inte blir bättre.

 

I morgon får jag förresten min lön. Väl efterlängtat kan jag lova. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.