Things I like

Going out for coffee and some kisses


Nej jag röker INTE 😉

Idag har jag sett 3 avsnitt av Grey’s Anatomy och sovit. Extremt produktiv dag. Men jag mår bättre och börjar bli duktigt trött på att sitta inne och dega. Precis när jag trodde att jag skulle kunna dö av tristess så ringde Christophe. Han hade tid att lämna kontoret för att träffa mig en stund. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fin så ska jag åka och möta honom för en kaffe vid hans jobb. Jag har inte träffat honom på tre dagar nu så jag saknar min fransos lite. I need some kisses damnit, och nu smittar jag ju dessutom inte längre 😉

Och Karin, du är rolig du. Här ligger jag hemma sjuk, oinspirerad och uttråkad och så sätter du mig på första sidan, igen. Du ä jö fö göllig(tänk er dalmås)! Nu blev jag genast piggare 🙂

Välkomna nya (framtida?) läsare, känn er som hemma!

0 kommentarer

 • Ellinor

  Skönt att komma ut lite och se något annat än rummets fyra väggar. Hoppas att du snart är helt fri från din förkyldning.
  Kram

 • Michelle

  Sv: Jo! Min pappa bodde där i 6 år och som du säger vet man också de dåliga sidorna som alla turister inte ser. Men ändå så älskar jag Paris <3

 • Erica

  SV: Det är samma för mig när det gäller den butiken. Fast jag står mer utanför fönstrena än inne i butiken. Har bara varit inne några gånger. Jag har bott här sedan oktober och ska hem i början av juni tyvärr. Det känns helt fruktansvärt. Bor i en etta med min pojkvän. Vi tog studenten förra året och behövde göra någonting annat än studier ett tag. Så då flyttade vi hit. Jag tar hand om några svenskfranska barn en sisådär åtta timmar i veckan också och tränar cheerleading i ett lag här. Annars ränner jag mest i butiker eller sitter vid datorn. 😉 Vad gör du själv? Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.