C'est la vie

I just can’t seem to make up my mind

Jag undrade varför alla mina bilder helt plötsligt var så breda och avlånga… men det var för att jag hade satt kameran på widescreen. Smartass. Jaja, det är ju lite fint ändå. 
Det blev bara en halvtimmes tid med C innan för han hade massa att göra på jobbet. Men det var mysigt den lilla tid som vi satt där och kramades i solen. Paris-romantik 🙂 Typiskt bara att jag inte visste att Linda slutade fem på fredagar för då hade jag kunnat träffa henne och ta ett glas vitt efter jag träffat C. Jaja, får bli nästa gång. Istället ”råkade” jag hamna på H&M och blev kär i en långklänning. ”Råkade” också köpa ett linne. Mer om det sen…

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska hänga med den här bruden ut ikväll. Hon skulle ut ”senare” och föreslog att jag skulle följa med. Kruxet är bara att jag verkligen INTE har råd att spendera pengar på nattklubbar och drinkar just nu plus att jag nog borde vara försiktig när kroppen antagligen inte riktigt kryat på sig helt ännu. Hmm, får fundera på det där. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag stanna hemma.

Kanske ska försöka mig på den där franska filmen jag har hemma istället? Jag fick den i födelsedagspresent(fyller år i november…) av en kompis men jag har inte vågat mig på att se den ännu. Men med subtitles så borde jag ändå förstå sådär hälften.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.