C'est la vie

Going on zombie

Jag är besatt av denna låten just nu. Den gör mig så glad!

Herregud, hur kan man ha så mycket kvar att fixa med när man tyckte att man gjort det mesta redan? Klockan är halv ett och jag ska upp om 5,5 timme. KUL. Jag har ordnat film(frågan är dock om det var nödvändigt när jag troligtvis ändå kommer somna innan take off) till flygresan i morgon och fixat musik på iPod(viktigt) och mobil(ännu viktigare). Dessutom var jag tvungen att tvätta min svarta sjal, maila folk i Paris, kolla så att jag inte har massa grönsaker och annat som kommer ligga och ruttna i kylskåpet, skypa med älskling och nu är jag HELT SLUT. Jag måste gå och lägga mig för annars kommer jag vara helt död i morgon. Eller det kommer jag vara ändå.

Om ni ser en förvirrad zombie med mörka ringar under ögonen på gatan i Malmö i morgon så är det troligtvis undertecknad.

Men vem bryr sig, för i morgon kväll är jag i Paris! (nej jag tänker inte sluta tjata om det…)

Bonne nuit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.