Travels

One month later


Paris ena flygplats Charles de Gaulle.

Ja trött var man idag. Men jag kom upp direkt utan att snooza(nu sitter vissa i min familj eller vänskapskrets som läser detta och antingen gapar eller säger högt, ”yeah right!”). Ingen stress med andra ord.
Nu blir det skola tills lite efter lunch, sen efter vår redovisning av projektet så drar jag hem, byter om snabbt och tar en taxi till centralen. Runt åtta ikväll landar jag på flygplatsen.

Och det är redan roliga saker planerade. Bl a utekväll med tjejerna, apero hos Christophe och lunch med svärföräldrarna. Jag tycker så mycket om hans mamma. Hon är gullig, frågar hur jag mår och har det. Se hade hon tydligen köpt vin och senap som jag skulle ta med till min mamma.

För en månad sen satt jag och undrade hur fasen jag skulle klara den här månaden ifrån Christophe. Nu har månaden svischat förbi och jag ska åka till min älskling. Helt overkligt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.