Travels

Somewhere only we know


Från och med nu ska jag alltid åka med Air France, personalen är så otroligt mycket trevligare än den på Norwegian! Betydligt mer behaglig flygresa dessutom.


En otroligt fin solnedgång från planet


Som jag har saknat riktigt gott franskt vin!

Jag har känt mig så otroligt lycklig ända sen jag satt på planet igår kväll. Den känslan har fortsatt hela kvällen, hela natten och morgonen. Jag vaknade inatt och kröp tätt intill älskling och insåg hur lyckligt lottad jag är som har en så otroligt fin pojkvän. Även om vi inte kan ses så ofta så får det en att uppskatta de stunderna man faktiskt har tillsammans.

Efter att han mött mig på flygplatsen igår så tog vi Orlybus till Opera. Vi hade så mycket att prata om och så mycker pussar och kramar att ta igen så alla andra på bussen liksom försvann. Vi satt där och skrattade och pratade, allting kändes som vanligt. Som att jag inte varit borta mer än ett par dagar.
Sen gick vi till Place de St Honoré och åt en god middag med en Fondant au chocolat till efterrätt… mums! Ett tips till er för det är ett av få ställen i Paris där man kan avnjuta en middag utan en massa bullrande trafik. Torget ligger mellan Tuileries & Av de l’Opera.

Nu är han på jobbet och jag saknar honom redan. Men i morgon har han tagit ledigt så då ska vi verkligen ha en riktig mysdag! Jag ska försöka att inte bli för full ikväll så jag inte är bakis imorn, haha! Det blev sent igår eftersom att vi kom hem halv tolv och sen satt vi uppe och kollade på Gremlings 2 med Geff. Fan vad den filmen är äcklig! Gick upp med Christophe nu på morgonen eftersom jag ändå inte hade kunnat somna om.
Planen idag är att SOVA i eftermiddag så att jag orkar ikväll 😉

Men först blir det lunch med Ellinor. Det ska bli trevligt minsann! Det är strejk här(surprise liksom…) så får nog dessutom vara iväg i god tid. Tågen går inte så ofta.

Hur har ni det med vädret i Sverige? Här är det VARMT. Det var runt 20 grader igår kväll kl 23. Men det ska bli sämre i helgen tydligen. Synd.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.