C'est la vie

Gelato countdown

 

Idag är det en månad kvar till semestern. En månad tills jag får krama en av mina bästa vänner som jag då inte kommer ha träffat på 11 månader. Som dessutom ska gifta sig. En månad till gelato. En månad till den varma Italien-solen. Cappuccinos till frukost. Strandhäng. Ni anar inte som jag längtar. Tiden får gärna gå i racerfart fram till den 9 juli. 

 

Såhär i efterhand kan jag nästan undra varför jag inte bara tog en hel vecka ledigt. Fast fem dagar i Italien är bättre än inga alls. Det finns ju de som inte ens får åka till Italien. Jag har det bra. Mitt bankkonto kommer däremot inte må lika bra efter den 14 juli. Tur att semesterkassan fyllts på, hehe.

 

 

English translation:

I don’t mind if time flies by at the speed of light up to July 9th. That’s when I hop on a plane to Italy. I can’t wait for a few days of vacation, gelato and seeing one of my best friends getting married. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.