Fun stuff

Sommarfesten

 

I lördags bjöd Madde och Johan med mig och Solveig på Nöjesguidens sommarfests fördrink-tjohejsan på Moriskan. Det bjöds på… öl. Alltså, varför är det alltid bara öl i Sverige? Går man på något event i Paris så har de åtminstone något alternativ, och alltid vin. Oftast kan man få drinkar och läsk också. Alla gillar väl inte öl? Jag lyckades flörta till mig ett glas vin av killen bakom baren. Jag vet inte hur jag lyckas, men jag tackar min mamma för den ovärdeliga egenskapen att kunna göra sådana saker utan att skämmas.

 

Jag vet inte om jag börjar bli gammal, eller om det bara är den här staden som var roligare när jag var 20 år, men jag tycker inte alls att det är lika kul att gå ut på nattklubb längre. När jag skrev i ett inlägg om att jag gillar att ”gå ut”, så menar jag inte att gå ut och ”supa”, som man ju så fint säger här i Sverige. Jag gillar att vara ute. Ta ett glas vin på en uteservering, picknick i parken, fika på stan, barhäng med vänner, restaurangbesök eller gå på konsert. Nattklubb går jag på tre gånger om året, typ. Folk är fulla, det är stökigt, man måste köa i en halvtimme för att gå på toaletten, killar som annars aldrig vågar gå fram till en tjej råraggar bara för att de fått i sig två vodka/redbull för mycket och det kostar 150 kr för en drink. Nej, det är oftast bara jobbigt. Just den här festen kom liksom aldrig igång heller, så vi drog hem innan klockan hade blivit midnatt.

 

Fast sedan hade vi faktiskt en trevlig kväll överlag för sällskapet vägde helt klart över. Det är ju dessutom det som är underbart denna tiden på året. Att staden liksom växer till liv. Utebarer och ljusa nätter. Jag älskar det.

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.