C'est la vie

As it was before

 

Jag lämnade Solveig vid tåget för ungefär två timmar sedan och nu sitter hon på flyget hem till Frankfurt. Vi har haft tre riktigt trevliga dagar och trots att vi inte setts på över ett år så var det bara att ta vid där vi slutade sist. Hon hade med sig en riktigt fin present till mig som passar perfekt för någon som reser en del. Nämligen ett kroppsvårdkit från det tyska märket Dr. Hauschka. Så himla gulligt av henne. Om alla mina gäster som kommer hit har med sig hudvårdsprodukter och macarons, så får de gärna komma på besök hur ofta de vill.

 

Jag avslutade helgen med ett träningspass på gymmet. Välbehövligt efter tre dagar som mest bestått i att äta och dricka drinkar. Även om det är roligt när vänner kommer på besök, så är det ganska skönt att efteråt få lite tid för sig själv igen. Ladda om liksom. Hon har varit en utmärkt gäst, men det blir ju ganska intensivt och nu njuter jag av att inte vara social eller tillgänglig.

 

Nu ska jag fixa ihop en sallad och ta en dusch. Jag har lite serie-tittande att ta igen dessutom. Hehe.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.