Copenhagen

Best cocktails in Copenhagen… so far at least.

 

I fredags åkte jag och Solveig på en spontan kvällstur till Köpenhamn, och började kvällen med att sätta oss i loungebaren på Nimb – Köpenhamns mest exotiska hotell. Själva byggnaden är ritad som ett palats från orienten och sett från nöjesparken Tivoli får den mig att tänka på Aladdin. På insidan är det ganska modernt, men fortfarande med dramatiska detaljer och lyxiga material. Jag vågar inte ens tänka på vad en natt där kostar, men jag gissar att det är en hel del.

 

Det finns två barer, varav den ena ligger i direkt anslutning till Tivoli och har en stor terrass som vätter ut mot parken. Priserna är lite högre, men deras drinkar är oslagbara. Prova Cucumber Sour eller Gin Basil Highball. Grymt goda!

 

 

Nimb, Bernstorffsgade 5, precis bredvid sidoingången till Tivoli. 

 

 

English translation:

A spontanious trip to Copenhagen the other night. We ended up at the exotic hotel Nimb’s lounge bar where we sat down and had a drink. Doesn’t the building make you think of Disney’s Aladdin? Amazing cktails and a beautiful scenery. This place is not to be missed during a trip to Copenhagen!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.