Shopping

Ge fan i det som inte är ditt!

Förutom kjolen så fick jag även en höstjacka(förvisso supertunn, men jag fick rabatt på den eftersom det var en fläck. Ska visa er sen!) och den här vita skjortan för presentkortet på H&M. Det är roligt att shoppa när man inte behöver betala så mycket för det, hehe. 

Divided 99 kr.

Jag ringde föresten till skobutiken där jag glömde påsen. Hon som jobbade idag sa att den inte fanns där. Detta var alltså 5 minuter innan butiken skulle stänga. Vilket innebär att antingen tog någon i butiken den eller hon som jobbar där. De såg väl att kvittot låg i påsen. Vem gör något så lågt som att sno en BH för 149 spänn? Pinsamt.
Jaha. Kul att det ska vara så många oärliga människor här i världen!!! Kan inte alla bara ge fan i det som inte är deras?! Fan vad jävla arg jag är!

0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Jag har själv upplevt samma, fast bakom disken. Den som glömmer saken blir sur på oss i butiken för vi inte sett deras påse. Men det är ju ändå inte vårt ansvar..
    Det kan ju vara så att den tjej som jobbade igår la påsen på ett ställe som den tjej som är på jobb idag inte har kollat eller känner till. På helgerna är det ofta extraanställda…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.