Beauty

DIOR ADDICT

Mitt bästa läppstift har jag haft i flera år. Det här med att man måste byta smink var tredje månad tror jag inte riktigt på. Om det fortfarande funkar, inte luktar apa och man inte får utslag, varför ska man slänga något som det finns mycket kvar av? Jag har ett nagellack från Dior som jag fått av mamma. Det funkar hur bra som helst. Jag tror hon köpte det någon gång i slutet på nittiotalet.

Detta fungerar både till vardags och till fest. Trots dricka, pussar och mat så sitter det bra.
Dior kan sina grejer, enligt min åsikt.

Vilka är era favoriter när det gäller läppstift?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.