C'est la vie

From Friday

IMG_5221 IMG_5217 IMG_5215 IMG_5206

Det blev ingen träning idag för jag känner mig alldeles ur form. Helt utmattad, som att jag inte har någon kraft alls. I förmiddags träffade jag i stället Lucie för en fika. Hon flyger till Paris ikväll och vi har inte setts på länge så jag ville hinna få en glimt av henne innan hon försvinner i 1,5 vecka. När vi sa hejdå så cyklade jag och handlade lite mat, och passade även på att svänga förbi Picard och köpa min favoritglass. På vägen hem var det som att varje tramtag på cykeln var som att springa en mil. Det fanns ingen energi. Ikväll ska jag nog försöka somna i tid, och vädra ut lägenheten ordentligt innan dess. Den här värmen gör att jag sover så dåligt.

Först ska jag däremot promenera bort till den blonda donnan på bilden ovan. Hon fyllde år i söndags och bjuder därför på lite kalas ikväll. Hembakta kakor utlovas så ni kan säkert tänka er hur exalterad jag är över det. Jag har sparat en massa plats i magen, hehe. Bilderna är förresten från i fredags. Zelda har en slackline och jag försökte gå på den. Jag var inte lika duktig som hon är. Jag var inte duktig alls om jag ska vara helt ärlig, men jag försökte i alla fall. Efteråt så mötte vi upp med en kompis till henne för att gå och se en konsert i Pildammsparken. Mitt i folkvimlet så stöter vi på Julia av en slump som var där med sin pojkvän och ett annat gäng. Bevis femtioelva på att Malmö är litet. Vi hängde med dem ett tag och sedan skulle vissa i sällskapet (det var inte jag) jaga Pokémons på vägen därifrån så det tog sin lilla tid att komma ut ur parken. Jag förstår inte hela den här Pokémon-grejen. Vissa verkar ju lägga all sin tid på det. Finns det inte bättre saker att göra?
När de andra gick och åt så cyklade jag hem, nöjd över att runda av kvällen tidigt eftersom att jag varit uppe sedan tidig morgon.

Nej nu måste jag gå. Jag är såklart sen som vanligt! Tur att jag ska hem till en ännu värre tidsoptimist än jag själv.

//Pics from Friday evening. I went to a concert in the park with some friends, and before that watched my friend Zelda kicking ass while walking on a slackline. I tried it too, but pretty much sucked. I’m giving up my future plans of becoming a world famous circus artist. Today I’ve mostly been really tired, but took some time to have a coffee with a friend whom I haven’t seen in a while. She’s off to Paris tonight so I was happy to catch up with her before she goes on holiday. Now I need to hurry up at head over to my friend Julia. It was her birthday last Sunday so she’s having a little gathering tonight. Apperntly there are going to be home-baked cookies. What am I still doing on the computer?!

0 kommentarer

  • Veronica - var dig själv, för alla andra finns r

    Fint mönster på klänningen/linnet! Av det lilla man ser :3 Sv: Haha ja, folk blir som helt galna. Samma här i Borås, vid en av våra parker så är det typ som en jävla raggarträff. Helt galet. xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.