Travels

From above

 

 

Jag hittade de här bilderna i ett inlägg som glömts bort. Om jag inte minns fel är det från två olika resor, båda från Köpenhamn till Paris. Jag undrar hur många gånger jag flugit den här rutten tur och retur. Det är säkert över 20 gånger de senaste fem åren. När jag tänker efter måste det nästan vara mer. 

 

Jag har i och för sig aldrig varit flygrädd, utan alltid tyckt om att flyga. Så det stör mig inte. Det spelar ingen roll om jag är på väg hem eller bort. Just den där känslan att flyga högt upp ovanför molnen och se städer, skogar och hav långt där nere. Det är så häftigt att inte bara kunna se en stad, men att kunna blicka över ett helt landskap. Jag älskar det.

 

På den andra bilden ser ni Öresundsbron och Malmö i bakgrunden. Den tredje bilden är Paris från ovan. Det råder flygförbud över Paris, men de brukar flyga in från sidan så alla turister får en blick på ett Eiffeltorn i miniatyr.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.