C'est la vie

Let’s go separate ways, you and I

 

 

 

Vad är det med måndagar? Det är som att det är dömt att misslyckas med veckans första dag, på något vis. Jag försov mig i morse, eftersom min mobil bara bestämt sig för att stänga av den andra väckaren, och slog upp mina blågrå ögon exakt kl 08.53. Då blir liksom hela dagen ur balans på något vis. Jag hatar att försova mig och sätter alltid två alarm så att jag verkligen vet att jag kommer upp. Nu blev det en stressig morgon som liksom satte sinnesstämningen för resten av dagen. Min tröst är att i morgon är en annan dag.

 

En andra tröst är god sallad till middag, mina sköna ”pyjamasbyxor” från Benetton och den vackra utsikten från mitt fönster. Jag skulle för övrigt kunna leva på bara fikon, mozzarella och prosciutto di parma. Just den mixen är typ det godaste som finns. 

 

En tredje tröst är att om knappt en månad säger jag hejdå till den här sunkiga Paris-lägenheten och flyttar till någonting större. Ja, ni läste rätt. 

 

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Mengud, Christine, berätta mer! Var flyttar du? Hur hittade du den? Jämför med pris/läge? Alltså. När jag är klar med psykologprogrammet i Sverige och flyttar tillbaka till Paris på heltid, då kommer du vara min guru i hur man fixar sådanahär praktiska saker. Makalöst. Ps. Inte kan du väl tappa en så fin dagbok?! Jag vaktar den med mitt liv, haha!

  • Lina Johansson

    Vilken härlig och äkta blogg du har! Hur "tillreder" du fikon, mozzarella och parma? Eller äter du det som det är? Tänkte mest på fikonen, jag har ingen erfarenhet av denna frukt. Med vänlig hälsning Lina

  • Christine&Paris

    Tack vad roligt att höra! 😊 Jag äter det i en sallad! Fikon är bara att skära upp i bitar eller klyftor, med skalet på. De ska vara lite mjuka, då är de mogna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.